Izberite državo ali regijo.

Domov
Kakovost

Kakovost

Kvalifikacijo dobaviteljevega kredita temeljito preiskujemo, da nadziramo kakovost že od samega začetka. Imamo lastno ekipo QC, ki lahko nadzoruje in nadzoruje kakovost med celotnim postopkom, vključno z dohodkom, skladiščenjem in dostavo. Vsi deli pred odpremo bodo posredovani našemu oddelku za kontrolo kakovosti, za vse dele, ki smo jih ponudili, ponujamo enoletno garancijo.

Naše testiranje vključuje:

Vizualni pregled

Uporaba stereoskopskega mikroskopa, videz komponent za 360 ° vsestransko opazovanje. V središču stanja opazovanja so embalaža izdelkov; vrsta čipa, datum, serija; stanje tiska in embalaže; razporeditev čepov, koplanarno s prevleko ohišja in tako naprej.
Vizualni pregled lahko hitro razume zahtevo po izpolnjevanju zunanjih zahtev prvotnih proizvajalcev blagovnih znamk, antistatičnih standardov in standardov vlage ter glede uporabe ali prenove.

Testiranje funkcij

Vse preizkušene funkcije in parametri, ki se v skladu s prvotnimi specifikacijami, opombami o aplikaciji ali odjemalskim spletnim mestom imenujejo test s polno funkcijo, celotna funkcionalnost preizkušenih naprav, vključno z DC parametri testa, ne vključuje pa parametra AC analize in preverjanja dela preskusa v razsutem stanju meje parametrov.

X-ray

Rentgenski pregled, prehod komponent znotraj celovitega opazovanja 360 °, za določitev notranje strukture preskušanih komponent in stanja povezave embalaže lahko vidite, da je veliko število preskušanih vzorcev enakih ali mešanica (Mešano) težave nastanejo; poleg tega imajo s specifikacijami (podatkovni list) drug drugega, kot da razumejo pravilnost vzorca, ki se preskuša. Stanje povezave preskusnega paketa, če želite izvedeti več o povezavi čipa in paketa med nožicami, je normalno, da izključite ključ in kratek stik z odprto žico.

Preskušanje spajljivosti

To ni metoda odkrivanja ponaredkov, saj oksidacija poteka naravno; vendar je pomembno vprašanje za funkcionalnost in je še posebej razširjeno v vročem in vlažnem podnebju, kot so jugovzhodna Azija in južne države Severne Amerike. Skupni standard J-STD-002 opredeljuje preskusne metode in sprejema / zavrne merila za naprave z luknjami, površinsko montažo in BGA. Pri napravah za površinsko vgradnjo, ki niso BGA, je uporabljen dip-and-look in v naš paket storitev je bil pred kratkim vključen tudi "preizkus keramične plošče" za naprave BGA. Naprave, ki so dobavljene v neprimerni embalaži, sprejemljivi embalaži, vendar so starejše od enega leta, ali imajo na zatičih onesnaženost, so priporočljive za testiranje spajljivosti.

Dekapsulacija za preverjanje die

Destruktivni test, ki odstrani izolacijski material komponente, da se razkrije matrica. Nato se matrica analizira glede na oznake in arhitekturo, da se ugotovi sledljivost in pristnost naprave. Moč povečave do 1000x je potrebna za prepoznavanje oznak matrice in površinskih nepravilnosti.