Izberite državo ali regijo.

Domov
Novice
Mentor se pridruži Nano 2022, ko se Francija osredotoča na mikroelektroniko

Mentor se pridruži Nano 2022, ko se Francija osredotoča na mikroelektroniko

2020-11-18

Strojno učenje s tehnologijo in inženirskim konceptom. Človeška glava (profil) z možgansko ploščo v notranjosti in logotipom strojnega učenja. Selektivni fokus

Mentor bo sodeloval s STMicroelectronics, drugim članom Nano 2022, da bi zagotovil načrtovanje in preverjanje čipov z nizko porabo energije, močnostnih polprevodnikov in drugih arhitektur vezja, ki potrebujejo hitre, natančne in visoko zmogljive simulatorje vezij za prednastavitev in po postavitvi vezij. Dve podjetji imata zgodovino partnerskih odnosov s sistemom Bulk CMOS, FDSOI, analogom in RF, vgrajenimi nehlapnimi, slikovnimi in bipolarnimi CMOS-DMOS ali BCD ter drugimi tehnologijami. Mentorjeva verifikacija nanometrskih vezij Analog FastSPICE Platform in analogno usmerjena programska oprema Eldo zajemata vse vrste vezij in tehnologije v programu Nano 2022.

Sodelovanje Mentor-ST bo vključevalo tudi opredelitev standardnih celic, vhodov / izhodov in spominov. Ta naloga lahko ustvari ozko grlo v proizvodnji, pravi Mentor, saj lahko značilne silicijeve platforme s stotinami celic in več sto spremenljivkami procesov, napetosti in temperature (PVT) tedne porabijo na tisoče CPU-jev in izvajajo milijone simulacij SPICE. Mentor's Solido Characterization Software Suite je orodje za strojno učenje, ki povečuje pretočnost in hkrati ustvarja natančne datoteke Liberty in statistične podatke, pravijo v podjetju. Ponuja tudi orodja in uporabniku prilagojen uporabniški vmesnik za preverjanje datotek Liberty. Med programom se lahko razvijejo nove tehnike učenja okrepitve za pospeševanje karakterizacije.

Vroče informacije

2: 1 stikalo MIPI za 2x podatkov + 1x ura D-PHY ali 2x C-PHY
Imenuje se PI3WVR628 in je šestkanalno enopolno stikalo z dvojnim metanjem (SPDT), ki podpira dva p...
Vzpostavitev vesoljskega poveljstva RAF na Škotskem
Premier je v naslednjih štirih letih napovedal porabo v višini 24,1 milijarde funtov za nacionalno...
V Združenem kraljestvu: 60A 8,5 mm konektor
»To pomeni, da je mogoče programe, kot je polnjenje baterije, obravnavati, ne da bi morali tok raz...
VN DC po kopnem, zraku in morju
3kW visokonapetostni (HV) enosmerni napajalniki ponujajo vhod od 90 do 264Vac in izbiro reguliranih ...
300mA tiho LDO je 1 x 1 mm
Kot je znano, je v seriji TCR3RM 32 izdelkov z enojnimi fiksnimi izhodi od 0,9 do 4,5V. Zavrnilno ra...