Izberite državo ali regijo.

Domov
Line Card
NMB Technologies Corp.
NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp., NMB Technologies Corporation
Zahtevajte obrazec za ponudbo
Razvrstitev
12
Izdelki
2,703
Porast
179

opis

- NMB Technologies Corp, s sedežem v Novi, Michigan, je bila družba NMB Technologies Corporation ustanovljena septembra 1968 kot prodajna in tržna roka za svojo matično družbo Minebea Co., Ltd.
Od začetka je NMB verjela v ustvarjanje močnih partnerstev z našimi strankami. To zavezanost našim kupcem dokazujemo z lokalnimi aplikacijskimi inženirji, dobro izvedeno prodajo in partnerji s distributerji svetovnega razreda in lokalnimi predstavniki, ki poznajo naše izdelke in njeno kakovost.
Kot del Minebea skupine podjetij, NMB Technologies Corporation postavlja globalno proizvodno elektrarno v roke naših strank. Z R & R in proizvodnimi zmogljivostmi, ki se nahajajo na Tajskem, v Kambodži, na Kitajskem, v Singapurju, na Japonskem, v Evropi in Severni Ameriki, in več kot 60.000 ljudi zaposluje po vsem svetu, skupina NMB / Minebea ostaja vodilna v svetu pri oblikovanju in izdelavi elektro -mechanical components.
Na NMB, naša zavezanost našim strankam nas pritegne, da zaščitimo dobavno verigo, znižamo stroškovno učinkovitost in držimo kakovost do najvišjega standarda. Kakovost naših ljudi, kakovost naših storitev in kakovost naših izdelkov ostaja naša glavna sestavina.

Novice industrije

KATEGORIJA IZDELKA

stikala
Preklop stikala
rocker stikala
stikala z gumbom
Oskrba z energijo - Zunanji / notranji (Off-Board)
LED Vozniki
Dodatna oprema
Optoelektronika
LED osvetlitev - storži, Motorji, moduli
Motorji, elektromagneti, Driver Boards / Modules
Stepper motorji
Motors - AC, DC
Ventilatorji, Thermal Management
Ventilatorji - Dodatki - Ventilatorji
Ventilatorji - Finger Guards, filtri & amp; rokavi
DC ventilatorji
AC ventilatorji