Izberite državo ali regijo.

Domov
Line Card
Knowles Syfer
Knowles Syfer

Knowles Syfer

Knowles Syfer, Syfer
Zahtevajte obrazec za ponudbo
Razvrstitev
6
Izdelki
256,600
Porast
161

opis

- Knowles Syfer (prej Syfer Technology Limited) je premier svetovni proizvajalec, znan po inovativnih aplikacijskih visokonapetostnih visokofrekvenčnih RF MLCC-jih in filtrih za preprečevanje EMI-pretoka. Naša celovita paleta izdelkov vključuje; MLCC vključujejo RF / mikrovalovno / ultra-nizko ESR, visoko napetost do 12 kVDC, 250 VAC ratinge, varnostno certificirane SMD-je, kot tudi dele za vesoljski razred. Naš patentirani StackiCap ™ je edinstven kondenzatorski sklop, ki je zasnovan tako, da doseže visoko kapacitivnost in visoko napetost.
Syfer's EMI filtrirna linija ima SMD krmilnik s kondenzatorji, ocenjenimi na 3 A, SMD C in Pi filtre, ocenjene na 20 A in X2Y® tehnologijo.
Široka družina kvalificiranih družin AEC Q200, ki se kvalificira na EMI filtre na površini, in visokonapetostnih MLCC, osredotočenih na avtomobilski trg HEV in EV.
V svetovnih proizvodnih operacijah je povsem nov objekt v Suzhou na Kitajskem, opremljen s sodobno opremo, ki zagotavlja dosledne in visoko kakovostne izdelke, ki ustrezajo rastočim potrebam naših globalnih trgov.

Novice industrije

KATEGORIJA IZDELKA

kondenzatorji
keramični kondenzatorji
kompleti
kondenzator kompleti
Optoelektronika
Prikaz Moduli - LCD, OLED, grafični
Razvojni Table, kompleti, programerji
Vrednotenja in predstavitvene table in kompleti
filtri
Feed S kondenzatorji
EMI / RFI filtri (LC, RC omrežja)