Izberite državo ali regijo.

Domov
Izpis na računu

Izpis na računu

Podatki o računu:


Dragi vsi uporabniki, po nakupu pri Micro-Semiconductor.com boste prejeli naš uradni komercialni račun, natančno preberite spodnja navodila.

1, Navodilo o izdanem računu

Račun bo izdan od Micro-Semiconductor.com. Znesek računa bo odvisen od zneska dejanskega zneska, ki ste ga plačali.
Micro-Semiconductor.com ponuja dve vrsti računov, račun z DDV (brez odbitka) in posebni račun za DDV (odbitni).
Da bi izboljšali učinkovitost poslovanja in se izognili učinku vračila, bo račun izdan v 5 delovnih dneh po tem, ko uporabniki dobijo blago.
Vnesite pravilen naslov, kontaktno osebo in telefonsko številko, da zagotovite natančno dostavo računov. Če teh podatkov ne izpolnite, bo Micro-Semiconductor.com poslal račun na isti naslov kot odpremljeno blago, da vas bomo pravočasno kontaktirali.

2, račun za DDV

Micro-Semiconductor.com običajno izda račun za DDV za uporabnike, ki niso splošni davčni zavezanci.
Na račun vpišite ustrezno ime podjetja in davčne podatke.

3, poseben račun za DDV

Če morate izdati "poseben račun za DDV", se obrnite na naše računovodstvo, sicer bo sistem Micro-Semiconductor.com izdal račun za DDV.
Prosimo, izpolnite in natančno preverite vse podatke na računu, Micro-Semiconductor.com ne bo prevzel odgovornosti za morebitno napako.
Po potrditvi pošiljke bomo ekspresno poslali poseben račun za DDV.
Vnesite ime podjetja, naslov, telefonsko številko, davčno številko, ime banke in račun, naslov za pošiljanje računa, da bodo uporabniki lahko običajno uporabljali poseben račun za DDV, vendar morajo biti vsi izpolnjeni podatki enaki plačilu davka.
Ime podjetja mora biti ime industrijske in komercialne registracije.
Naslov podjetja in telefonska številka računa morata biti enaka podatkom vašega podjetja.
Davčna registrska številka je številka na <>, 15 številk običajno, natančno preverite in vnesite.
Za oba je treba napisati ime banke in številko računa.

4, Obvestila

Če uporabniki za poseben račun za DDV napišejo napačne podatke, bo Micro-Semiconductor.com račun za DDV izdal samodejno in brez vračila.
Micro-Semiconductor.com ne bo sprejel zahteve za ponovno izdajo posebnega računa za DDV, če smo račun že izdali po podatkih uporabnikov.

5, prijazen opomnik

Če dvomite o izdanem računu, se obrnite na finančni oddelek Micro-Semiconductor.com.
Če računa po 30 dneh po prejemu blaga ne prejmete, se obrnite na službo za pomoč Micro-Semiconductor.com. Če nas v 90 dneh (od datuma naročila) ne boste mogli kontaktirati, ne bomo izdali računa.
Ime izdelka na računu bo napisano Elektronske komponente, številka dela bo zapisana kot pravo naročilo, brez kakršne koli druge posebne zahteve.

6, vračilo računa

Če ugotovite, da so podatki o računu napačni kot naročilo, se obrnite na našo službo za pomoč strankam, Micro-Semiconductor.com jih bo takoj zamenjal in poslal pravilne.
Če želite spremeniti podatke o računu, se obrnite na našo službo za pomoč strankam. Po potrditvi našega finančnega oddelka vam bomo revidirani račun poslali na navedeni naslov.
Brez odobritve službe za stranke naš finančni oddelek ne bo sprejel vloge za ponovno izdajo računa s telefona, faksa ali e-pošte.