Izberite državo ali regijo.

Domov
O nas

O nas

Micro-Semiconductor.com

Micro-Semiconductor.com je globalna nabavna organizacija, ki nudi strokovne in učinkovite rešitve za nabavo večjim proizvajalcem originalne opreme in pogodbenim proizvajalcem po vsem svetu. Specializirani smo za iskanje naprav, ki jih je težko najti, zastarelih, konec življenjske dobe, dodeljenih in dolgih naprav.

Aplikacije

S podporo Micro-Semiconductor.com ste dosegli cilj

Vsak kupec, ki mu služimo, pa želi služiti strankam na določenem tržnem segmentu. To je ključni dejavnik tehnologij in storitev, ki jih priporočamo za podporo vaši viziji. Naša ekipa prinaša neposredne osebne izkušnje s široko paleto tržnih aplikacij, ki jih pokrivamo, in smo strokovnjaki za ustvarjanje primernih aplikacij. Ponujamo celovite rešitve, ki se ujemajo z ravnmi učinkovitosti, okoljskimi pogoji, zakonskimi zahtevami in industrijskimi standardi, specifičnimi za vsak trg, na katerem sodelujemo.

Micro-Semiconductor.com je tudi v ospredju pri prepoznavanju in vodenju kupcev, ki želijo izkoristiti nove trge. Za obzorjem vidimo, da bi bili vnaprej pripravljeni, kam se peljejo trgi.
Spodaj je nekaj največjih trgov, ki jih podpiramo, skupaj z aplikacijami, ki se raztezajo na več trgih:
Vesoljska in obrambna industrija, avtomobilska industrija in promet, komunikacije, vgrajena vizija, energija, zdravstvo, avtomatizacija stanovanj in stavb, industrija, razsvetljava, varnost in nadzor, nosljivi materiali

Profil podjetja

Od leta 2003 smo vedno dosledni in si prizadevamo strankam pomagati, da hitro in natančno najdejo težko zastarele, zastarele, konec življenjske dobe, dodeljeni in dolgi čas izvedbe ter pridobijo nove in izvirne elektronske komponente po konkurenčnih cenah.

Globoko se zavedamo, da je težava pri pridobivanju zastarelih elektronskih komponent. Kupci bi morali vedno porabiti do 60% svojega časa za nabavo, kar je dvakrat več kot za iskanje običajnih delov. Na podlagi tega izziva Micro-Semiconductor.com dosledno optimizira naš inventar na zalogi in globalno mrežo dobaviteljev, da zmanjša vaše cikle naročil, zniža transakcijske stroške in zagotovi kakovostne elektronske komponente po konkurenčnih cenah.

Danes je zaloga v našem skladišču več kot 1.000.000 SKU-jev, ločeno shranjenih in vzdrževanih v objektu, zaščitenem pred ESD - Hongkongu, Singapurju in ZDA. Zato se podjetja, ko ne morejo izpolniti svojih zahtev po običajnih franšiznih kanalih, obrnejo na Micro-Semiconductor.com za takojšnje rešitve.

Kot spletna super trgovina, ki je usmerjena na kupca, nenehno izboljšujemo svoje storitve in ustvarjamo humanizirano platformo za stranke (od najboljšega v svojem motorju za iskanje in e-javna naročila, obsežnih in najnovejših informacij o izdelkih do 24/7 storitev) , kjer lahko kupci dobijo takojšen dostop do pripravljenih varnostnih zalog in enostavno zaključijo nabavo z nekaj hitrimi kliki, namesto da bi mrzlično klicali vire z vsega sveta za dele. Hkrati ponujamo široko paleto storitev z dodano vrednostjo, ki bolje služijo vašemu podjetju. Ne glede na to, ali potrebujete trak in navijanje, programiranje komponent ali izdelavo po pogodbi, lahko storimo vse. Vse naše storitve z dodano vrednostjo potekajo v enem od naših ESD skladnih skladišč, izvajajo pa jih visoko usposobljeni (s strani organizacije SMTA & IPC) in izkušeni tehniki.

Micro-Semiconductor.com se hkrati posveča sodelovanju s svojimi strankami za zagotavljanje optimalnih, stroškovno učinkovitih, alternativnih rešitev in storitev, ki jih potrebuje stranka , ponuja celovito analizo tveganj, da OEM pomaga optimizirati dobavno verigo, ob upoštevanju prihodnjih poslovnih ciljev in cilji. potrebujejo alternativne storitve in storitve analize tveganja

V prihodnosti bomo še naprej rasli po vsem svetu in se osredotočili na zagotavljanje najširše izbire elektronskih delov na zalogi, kar bomo dosegli s svojo zavezanostjo nenehnemu izboljševanju naših procesov, storitev, izdelkov in naših ljudi, pri čemer bomo vztrajali pri svoji filozofiji poslovanja, usmerjeni v inovacije , razveseli in osupne kupce z našo odličnostjo storitev za stranke, natančnostjo naročil in pravočasno dostavo.

Zakaj kupujete pri nas?

Prihranite svoj čas in denar.
Na zalogi več kot 1.000.000 delovnih številk za takojšnjo dostavo. Na voljo 6+ milijonov postavk vrstic elektronske komponente v Micro-Semiconductor.com. Naše učinkovito spletno okolje za javna naročila zagotavlja nižje transakcijske stroške.
PRIDOBITE CITAT

Kaj prodajamo

Blagovna znamka prednosti: Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Lattice, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim Integrated, Cypress, Fairchild, ON Semiconductor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX, TE povezljivost in še več ..

Kontaktiraj nas

Micro-Semiconductor.com